Over ons

Wijnen met zuiders temperament. Subtiele toetsen vol verfijning die je zintuigen prikkelen bij het ontkurken van de fles. De pure Italiaanse zon die doorschemert in elke volle druppel.

Elke Italiaanse wijn is een wereld op zichzelf. Met een verhaal waar je naar kunt blijven luisteren.

Proeven is beleven

Smaak en vervoering staan centraal bij Rocchi. Ons assortiment aan Italiaanse topwijnen en delicatessen is met zorg uitgezocht.

Alle producten worden rechtstreeks ingevoerd vanuit Italië. Aangeleverd en geproduceerd door ambachtelijke bedrijven die ons nauw aan het hart liggen. Omwille van hun oprecht meesterschap en niet aflatende zoektocht naar pure kwaliteit.

Een bezoekje aan Rocchi is een beleving op zichzelf. Je wordt verwelkomd door een rasechte Italiaan met een gedreven passie voor uitmuntende wijnen en eerlijke smaken. De ziel en de flair van Italië zitten vervat in elk product.

Content image

Sierlijke wijnen met diepgang

Wilt u zichzelf onderdompelen in de wereld van de betere Italiaanse wijn? Rocchi organiseert gerichte wijndegustaties voor meerwaardezoekers.

Je wandelt doorheen het productaanbod, begeleid door een ervaren sommelier die de boeiendste verhalen vertelt. Terwijl je proeft, gaat je verbeelding met je aan de haal. Je leert, je ontdekt en je geniet van een meeslepende Masterclass in Italiaanse wijnen.

Twijfel niet. Ontkurk je interesse en stap binnen in een wereld vol authentiek ambacht, met de Italiaanse wijnen van Rocchi. Plaats je bestelling of kom langs.

Content image